Selena Gomez a pus capăt așteptărilor fanilor și a lansat albumul ”Rare”. Acesta este primul material al artistei după o pauză de câțiva ani și conține piese asupra cărora Selena și-a pus în totalitate amprenta.

Selena Gomez și-a propus să revină în 2020 cu piese noi pentru fanii ei și s-a ținut de cuvânt. Artista a lansat albumul ”Rare” care conține piese despre care Selena a spus că o reprezintă și că este foarte mândră de ele.

În playlist regăsim și o piesă pentru care Selena a colaborat cu românul David Ciente . ”Piesa se numeşte Ring, şi o să iasă pe 10 ianuarie, odată cu albumul. De acum doi ani, piesa a mers pe la diverşi artişti, pe la diverse laber-uri, țin minte ca din prima zi a avut feed back instant.”, a declara David.

”Am trecut prin atâtea momente de impact în viața mea personală, dar acum mă simt ușurată după ce am trecut cu bine peste toate obstacolele.”, a spus Selena.

Ca și la albumele precedente, Gomez a colaborat cu compozitoarea Julia Michaels. Artista a povestit că a experimentat diferite instrumente și speră ca rezultatul să fie pe placul fanilor.

Ascultă albumul aici: