A durat aproape doi ani până să lanseze un nou single, dar așteptarea a meritat! Morandi a cucerit toată lumea cu "Kalinka". Piesa a devenit una dintre cele mai căutate melodii ale momentului în peste 20 de țări.

Cu sute de mii de ascultări pe platformele digitale și peste 20.000.000 de vizualizări pe YouTube, piesa "Kalinka" e hit din România, până în Turcia, Rusia, Maroc, Croația, Germania, Ungaria, Israel, Polonia, Grecia, Bulgaria, Belarus, Ucraina, Kazakhstan, Belarus, Austria, Cipru, Ecuador, Estonia, Moldova, Sri Lanka și Emiratele Arabe Unite.

FOTO DE COLECȚIE | Cum arătau 9 artiști celebri atunci când s-au lansat în muzică și cum arată acum?

Inspirat de piesa rusească ”Kalinka Maya”, Randi a compus o melodie cu versuri în engleză și spaniolă, dar a păstrat sound-ul cu influențe rusești. Videoclipul a fost filmat la începutul verii, la Los Angeles. Temperaturile extreme, dar și partenera extrem de frumoasă a lui Randi din videoclip te fac să simți că vara e încă aici. 

Marius Moga și Randi le-au mulțumit fanilor din toată lumea printr-un video postat pe pagină oficială de Facebook Morandi. Cei doi artiști lucrează acum la următoarele single-uri Morandi și pregătesc lansarea unui nou album.