După ce au cucerit internetul, Dan Bălan și Katerina Begu lansează „Dragostea din tei” în varianta de la „The Voice” Ucraina. Duetul lor a devenit viral pe Youtube.

Meloodia celor de la O-zone a cucerit toată lumea în urmă cu 15 ani, atunci când a fost lansată pentru prima oară, dar se bucură de mare succes și acum, în 2019. Katerina Begu, o  tânără de 26 de ani, a întors toate cele patru scaune la celebrul show de talente cu interpretarea ei, iar Dan Bălan, autorul piesei și antrenor la The Voice, s-a dus pe scenă și a cântat în duet cu ea „Dragostea din tei”.

19 cupluri celebre care s-au căsătorit ÎN SECRET

Artistul spune că nu s-a așteptat ca momentul lor să facă furori: „Nu m-am așteptat să aibă un impact atât de mare improvizația pe care am făcut-o la „Vocea Ucrainei” cu concurenta Katerina, am primit atât de multe mesaje, de complimente. Toată lumea cerea să facem o versiune oficială a acestui cover pentru „Dragostea din tei”. Așa că l-am făcut, inițial mă gândeam să îi adaug diferite sound-uri, însă mi-am dat seama că în acea versiune cum am improvizat noi live a existat o magie. Și am hotărât să păstrez totul în acea cheie, de acolo. Am făcut și un clip având drept concept toată istoria acestei concurente, Katerina, acolo, la „Vocea Ucrainei””.

VIDEOCLIP NOU: Cardi B & Bruno Mars - Please Me

Dan Bălan a fost cea mai căutată persoană pe Google în luna ianuarie, în Ucraina, ocupând primul loc la categoria personalități.