După un an în care s-a mutat în Statele Unite ale Americii și a lucrat intens în sudio, Alexandra Stan a lasat cel de-al patrulea album din carieră. "MAMI" a fost disponibil mai întâi în Japonia, iar acum este disponibil și internațional prin intermediul Youtube.

Noul album semnat Alexandra Stan include single-urile deja lansate „Boy Oh Boy“, „Noi 2“ și „MAMI“, plus alte 7 piese noi, la care a lucrat împreună cu producători din Elveția, Suedia, Canada, Statele Unite ale Americii și România.

„Fiecare album sugerează o etapă în viața mea ca femeie. Cu "Saxobeats" am aratat partea mea rebelă, tipică pentru adolescenți care merg spre o deplină maturitate, cu "Unlocked" m-am redescoperit și redeschis în fața publicului prin intermediul versurilor, cu "Alesta" am vrut să dau fanilor mei melodii pe care se pot distra, iar la vârsta de 28 de ani, pot să spun că mă simt cel mai feminină, astfel încât acest album se numește „MAMI“. Mă ştiu, știu cine sunt, ce vreau și unde mă duc", a declarat Alexandra Stan.

Iată care sunt cele 7 piese noi de pe albumul "MAMI":