Anul acesta, AMNA le-a pregătit fanilor ei cel mai emoționant cadou de Crăciun. Artista a colaborat cu fiul ei, David și au lansat piesa ”Fix așa cum ești”.

Faptul că David, băiețelul Amnei moștenește talentul mamei sale nu mai este un secret pentru nimeni. Micuțul a lansat prima lui piesă în colaborare cu AMNA, iar artista este foarte mândră de curajul piciului ei. 

”Cea mai importantă colaborare din viața mea, piesa cu David, baiețelul meu! Sunt foarte emoționată și sper mult să vă placă!”, a scris AMNA pe canalul de Youtube.

David nu este la prima tangență cu lumea muzicală. Micuțul a lansat anul trecut piesa ”Intră în camera mea”, piesă ce a venit la pachet cu un videoclip animat. ”La un moment dat cânta prin casa și a creat involuntar linia melodică, apoi, foarte ușor, a început să fredoneze «Intră în camera mea» și mi s-a părut foarte tare. David este un băiețel foarte talentat, cu o imaginație bogată și poate, cine știe, vom mai avea un cântăreț în familie,”, spunea Amna în trecut. Mare dreptate a avut!

Versurile au fost scrise de Amna, Robert, Parker, David Musat, Alex Mișu, iar muzica le aparține poartă semnătura Amnei și a lui David Musat.