Băieții de la BTS sunt de neoprit. La mai puțin de două luni de când au lansat ”Butter”, cei șapte fantastici revin cu o melodie nouă. ”Permission to dance” se numește pariul lor muzical pentru perioada care urmează și poartă amprenta lui Ed Sheeran. 

În timp ce ”Butter” se apropie de o jumătate de miliard de vizualizări, băieții de la BTS nu stau degeaba deloc. Au lucrat la un nou single și și-au pus fanii pe jar, după ce au dat indicii asupra faptului că piesa poartă semnătura lui Ed Sheeran. Băieții s-au ținut de cuvânt și au lansat melodia, cu tot cu videoclip. Este a treia melodie în limba engleză din cariera lor și se pare că după succesul global pe care l-au obținut cu ”Dynamite” și ”Butter”, băieții sunt hotărâți să se adreseze unui număr cât mai mare de fani. 

Army, this is for you! Recunoști videoclipul de la BTS dacă îți arătăm un singur cadru din el?

Videoclipul are un vibe de vacanță și de party, iar cei șapte fantastici de la BTS nu au nevoie de permisiune pentru a dansa, exact așa cum spune și numele piesei. Videoclipul a adunat 18 milioane de vizualizări în primele două ore de când a avut premiera pe YouTube. În tot acest timp, ”Butter” continuă să domine topurile internaționale. Melodia este pe locul întâi în Billboard Hot 100, de săptămâni bune. Videoclipul a setat un record de vizualizări în prima zi de la lansare și a adunat 108 milioane de accesări în 24 de ore. Are șanse noul videoclip să aibă mai mult succes?