La finalul anului trecut, Ariana Grande a lansat albumul ”Positions” care a scris istorie și care i-a adus artistei multe recorduri. Ari are multe suprize pentru fanii ei și a pregătit o serie de live performances pentru majoritatea pieselor de pe album. Dacă nu ai auzit până acum ”Off the table” live, trebuie să-i dai play!

Nu degeaba i se spune prințesa pop. Ariana a stat mult timp în studioul de înregistrări, dar a meritat. Cel mai recent album al artistei ii reconfirma acest statut. Artista a pregătit un proiect special de live performances, iar penultima piesă cântată în platourile Vevo este ”Off the table”, un featuring cu The Weeknd. 

Piesa ”Positions”, cea care dă numele albumului s-a adăugat listei deja existe cu piese care au debutat direct pe locul 1 în Billboard 100. Ariana Grande a mai bifat astfel de recorduri și cu piesele “thank u, next,” “7 rings,” “Stuck with U” și “Rain on Me”. Albumul ”Positions" a debutat pe primul loc în topul albumelor din clasamentul Billboard 200. Odată cu această performanță, Ariana a stabilit un nou record în muzica internațională și a devenit singura artistă cu trei albume care au ajuns pe locul 1, în doi ani și trei luni.