Ariana Grande este pusă pe fapte mari. Deși anul se apropie de final, artista a bifat, din nou, o colaborare de zile mari. Alături de Kid Cudi a lansat ”Just look up”, o piesă pe care fanii o vor putea asculta și în filmul ”Don't Look Up”.

Ariana Grande a bătut palma cu Netflix anul trecut și urmează să o vedem într-un film. Producția se numește ”Don't Look Up” și are o distribuție impresionantă. Ari a fost colegă de platou la filmări cu nume sonore din industrie, precum Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet, Melanie Lynskey, Michael Chiklis, Cate Blanchett, Meryl Streep, Rob Morgan şi Tomer Sisley.

Filmul spune povestea unei absolvente a facultății de Astronomie și a profesorului ei (Jennifer Lawrence și Leonardo DiCaprio) care fac o descoperire uimitoare: o cometă urmează să lovească Pământul și să distrugă o parte din el. De aici începe o aventură care implică presa, clasa politică și captarea atenției oamenilor obsedați de rețelele de socializare. Încă nu știm ce rol va avea Ariana, dar trailer-ul filmului a apărut pe internet. Producția este semnată de cei de la Netflix și va apărea pe platforma de streaming pe 24 decembrie.