J. Balvin continuă seria lansărilor de piese de pe cel mai nou album al său, iar melodia pe care o promovează acum cu videoclip se numește ”Vestido” și are parte de un vizual extrem de provocator. 

Artistul columbian a lansat, în urmă cu două săptămâni, albumul ”Jose”, al cărui titlu este și prenumele lui. Materialul discografic cuprinde 24 de piese, printre care colaborări cu artiști precum Ozuna, Khalid sau Maria Becerra. Cântărețul și-a anunțat albumul nou în cadrul unui concert live pe TikTok, iar prima piesă pe care a promovat-o a fost ”Perra”. A urmat, la scurt timp, videoclipul ”Si te atreves”, iar acum a venit rândul lui ”Vestido” să vadă ”lumina” YouTube-ului. 

Așa cum ne-a obișnuit deja J. Balvin, piesa are un sound latino și un vibe care te prinde de la primul play. Clipul nu este deloc de trecut cu vederea, pentru că protagonista apare în câteva cadre extrem de provocatoare, purtând de la lenjerie intimă până la o rochie din plasă, transparentă, prin care i se vede bustul. 

În timp ce albumul abia acum se ”coace”, Balvin domină în continuare topurile internaționale cu piesele pe care le-a lansat vara aceasta. ”In Da Getto” face furori pe TikTok, în timp ce ”Que mas pues” se ascultă pe repeat în țările latino. 

Așa sună cel mai recent pariu muzical al lui Balvin: