Toamna se numără bobocii, dar și hiturile. Antonia și-a unit vocea cu Pitt Leffer și cu Guilty Pleasure și au lansat împreună, în urmă cu două săptămâni, ”Benny Hana”, o piesă în limba engleză, cu un sound care te prinde de la prima ascultare. Acum a venit momentul să apară și videoclipul oficial. 

2021 a fost un an excelent pentru Antonia, cel puțin până în prezent. Artista a lansat patru piese noi anul acesta, plus imnul festivalului SAGA, alături de Avalan. Toamna a venit cu încă o piesă nouă marca Antonia, de data aceasta un featuring. Îl mai ții minte pe Pitt Leffer, artistul care cucerea topurile în urmă cu câțiva ani cu piesa ”No Lies”? Ei bine, a revenit în peisajul muzical și nu oricum! Și-a unit forțele cu Antonia și cu Guilty Pleasure și cântă împreună piesa ”Benny Hana”. Melodia a fost lansată în varianta audio în urmă cu două săptămâni, iar acum cei trei artiști au scos asul din mânecă: videoclipul. 

Antonia a adoptat un look original în clip, iar zilele trecute a postat pe Instagram câteva fotografii de la filmări. Artista a optat pentru o coafură care este la modă în ultima vreme, cu șuvițe de păr lipite cu gel de frunte și a schimbat câteva ținute care i-au pus în valoare formele. Așa arată clipul! Ce notă merită?