La o lună de la prima lor colaborare, DJ Sava și Dayana și-au unit forțele din nou, pentru o piesă care te va face să dansezi tot weekend-ul. ”No more lies” este pariul lor pentru începutul lunii octombrie și pentru toamna aceasta.

Toamna se numără piesele bune, iar artiștii de la noi știu cel mai bine acest lucru. DJ Sava continuă proiectul pe care l-a începul în urmă cu o lună și mai scoate un as din mânecă: a lansat încă o piesă alături de Dayana, noua lui descoperire în materie de voce. Pe numele ei Diana Sturza, artista a participat și la compoziția piesei. Dayana și DJ Sava au făcut echipă pentru prima dată anul trecut, iar piesa pe care au lansat-o în vara lui 2020, ”Down to Monaco”, a fost foarte bine primită de fanii lor. 

Toamna se numără hiturile. 15 melodii lansate de artiștii români în luna septembrie. Care e preferata ta?

Cei doi și-au unit forțele din nou în 2021 și au compus mai multe piese împreună, iar două au apărut deja pe YouTube. ”Calling For You” a fost lansată la începutul lunii septembrie, iar acum a venit rândul piesei ”No More Lies” să îi cucerească pe fanii lui DJ Sava și ai Dayanei. Melodia are parte și de un videoclip care îți va face poftă din nou de vară și de vacanță. Dayana apare într-un costum de baie roșu, iar vibe-ul clipului este unul care te va duce cu gândul înapoi la petrecerile din serile de vară. 

Ce notă îi dai?