Billie Eilish este într-o formă de zile mari și lansează a treia piesă de pe viitorul ei album. ”my future” apare la două săptămâni după ”Lost Cause” și face parte de pe albumul care urmează să apară pe piață la sfârșitul lunii iulie. 

Billie a profitat de perioada petrecută acasă în pandemie și a lucrat la mai multe proiecte în ultimul an, printre care un documentar și un album nou. Cu filmul apărut la începutul anului a dat lovitura și a depășit toate recordurile și așteptările și se pare că și albumul promite mult. ”Happier than ever” este al doilea album din cariera lui Billie Eilish și urmează să apară pe piață la finalul lunii iulie. Artista a început să promoveze câte o piesă de pe el, iar ”my future” este a treia pe care o lansează cu videoclip. 

Billie Eilish și-a pus în cap comunitatea LGBTQ, din cauza unui videoclip. Ce gafă a făcut artista?

Clipul vine la doar două săptămâni după ”Lost Cause”, videoclipul pentru care Billie Eilish și-a atras o mulțime de critici din partea comunității LGBTQ, din cauza petrecerii cu fete pe care a dat-o. Faptul că a flirtat cu fetele, deși ea este straight, a stârnit o mulțime de controverse pe internet.

De data aceasta, artista a filmat un clip ”cuminte” și a pus accentul pe melodie și pe starea pe care o provoacă. Așa sună cea mai recentă piesă semnată Billie Eilish: