La finalul anului trecut, Ariana Grande a lansat albumul ”Positions” care a scris istorie și care i-a adus artistei multe recorduri. Ari are multe suprize pentru fanii ei și pregătește o serie de live performances pentru majoritatea pieselor de pe album. Second stop: ”safety net”.

Nu degeaba i se spune prințesa pop. Ariana a stat mult timp în studioul de înregistrări, dar a meritat. Cel mai recent album al artistei ii reconfirma acest statut. Artista a făcut echipă de data asta cu Ty Dolla $ign și au cântat pentru prima dată live piesa ”safety net”. Piesa ”Positions” s-a adăugat listei deja existe cu piese care au debutat direct pe locul 1 în Billboard 100. Ariana Grande a mai bifat astfel de recorduri și cu piesele “thank u, next,” “7 rings,” “Stuck with U” și “Rain on Me”.

Acesta este cea de-a douăzecea reușită de acest gen pe care o bifează Ariana, iar asta o face să fie singurul artist din istorie care are 5 piese intrate în Billboard direct pe locul 1. Destul de aproape de ea s-au clasat și Justin Bieber, Taylor Swift, Mariah Carey, Drake și Travis Scott care au 3 piese no.1, iar la diferență de o piesă se află Lady Gaga și Britney Spears.

Albumul ”Positions" a debutat pe primul loc în topul albumelor din clasamentul Billboard 200. Odată cu această performanță, Ariana a stabilit un nou record în muzica internațională și a devenit singura artistă cu trei albume care au ajuns pe locul 1, în doi ani și trei luni.