Anna Lesko și GIM și-au unit forțele și au găsit rețeta perfectă pentru „Guleala”, un single fresh, cu versuri în ucraineană și română, despre o poveste de dragoste pură, ce doar în basme se mai poate întâlni.

Compusă de către Costi alături de Anna Lesko și GIM, „Guleala” are la bază o iubire ce se naște între o ucraineancă și un român și arată lumii că indiferent de obstacolele vieții, dragostea poate crește și depăși orice. Pentru că în doi, orice provocare devine mai ușoară. 

„Piesa «Guleala» este în română și ucraineană, fiind o frumoasă poveste de dragoste, ce își păstrează intensitatea indiferent de obstacole, și are un vibe pozitiv, asa cum se transmite și prin videoclipul plin de culoare și senzualitate", povestește Anna.

„Această piesă vine ca o promisiune. De fapt, mesajul ei și versurile sunt o promisiune pentru mine. Iar refrenul mă mișcă cel mai tare și mă duce cu gândul la persoana iubită. O piesă pe dans, o piesă liniștită și plină de emoție", adaugă GIM despre acest single.