Acum ceva timp, Andreea Bălan le-a cerut fanilor să îi trimită cele mai frumoase poze cu ei și cu persoanele dragi din viața lor. Artista avea de gând să le pună într-un proiect de suflet, iar astăzi, ăsta este rezultatul: videoclipul pentru piesa ”Amintiri”.

”Dragii mei, cu emoție și cu multa dragoste, vă prezint azi AMINTIRI, una dintre cele mai emoționante piese din cariera mea. Pentru mine, ziua de 4 martie este foarte importantă, deoarece este ziua în care am primit o a doua șansă la viața. În aceasta zi s-a născut Clara și de aceea vreau că în fiecare an, pe 4 martie, să lansez o piesă de suflet.

Anul trecut am lansat „Inimă de fier", melodia care mă reprezintă și îmi dă putere, iar anul acesta lansez împreună cu voi “Amintiri”, piesă foarte emoționantă, care spune povestea copilăriei și a adolescentei noastre. Mulțumesc tuturor celor care au trimis poze pentru videoclip, am plâns când am citit mesajele voastre, regret totodată că nu au intrat toate în videoclip, dar sper să vă placa ceea ce a ieșit și să vă bucurați că împreună cream Amintiri nemuritoate. Enjoy.”, a scris artista pe conturile ei oficiale.