Astăzi este o zi specială pentru Andra. Soțul artistei își sărbătorește ziua de naștere, iar Andra a decis să lanseze o piesă specială, „Pas cu pas”. 

Andra a lansat azi o piesă nouă despre care le-a vorbit fanilor cu câteva zile în urmă. „Pas cu pas este titlul noului single pe care îl lansăm joi. O să vedeți de ce îl lansăm joi. Nu este o colaborare, cânt doar eu pe acest frumos cântec. Abia aștept să-l auziți. Doamne ajută să fie toată lumea curioasă să asculte acest cântec și să vadă și videoclipul pentru că o să iasă tare frumos”. 

„Piesa e scrisă de Falvia Zoe, colega mea de trupă din backing vocal, împreună cu băieții de la HaHaHa Producțion. Au făcut o treabă extraordinară”, a mai dezvăluit Andra. 

„Nu joacă și Cătălin pentru că nu a vrut să-l eclipseze pe Mihai Petre la dans, dar am făcut o poză tare drăguță. A fost prezent la clip”, a spus Andra.

„La mulți ani, iubitul meu! Cu fiecare an alături de tine, viața este mai frumoasă! Îți mulțumesc că ești un soț așa cum am visat și un tată minunat. Te iubesc! ❤️”, a scris artista pe contul ei de Instagram.