Dorian Popa face ce face și mereu reușeste să-și uimească fanii. Vloggerul a lansat o nouă piesă, ”Zile de vară” și având în vedere că sound-ul a marcat copilăria multora, sigur va ajunge virală.

Dorian Popa și Cheluțu sunt de nedespărțit. Patrupedul este răsfățatul familiei, iar pe 1 iunie a împlinit 5 ani. Dorian nu avea cum să nu marcheze acest eveniment și în online, așa că a mers în studioul de înregistrări și a tras voci pentru noua piesa. ”Zile de vară” are sound-ul celei piese generic de la Phineas & Ferb, iar versurile amuzante ale lui Dorian au toate șansele să ajungă pe TikTok.

Cheluțu este un magnet pentru vizualizări. Dorian și Cheluțu au lansat acum 9 luni ”Înoată Cheluțu”, piesă virală care a adunat 23 de milioane de vizualizări. Nici ”Zile de vară” nu stă rău la capitolul vizualizări, având în vedere că în 2 zile piesa se apropie de 400k de vizualizări și este pe locul 30 în trending.

Fanii au oferit feedback pozitiv piesei, iar secțiunea de comentarii de pe Instagram s-a umplut imediat de laude și de felicitări, dar și se urări cu ”La mulți ani!” pentru Cheluțu. Liviu Teodorescu apare și el în videoclip și a participat și la scrierea versurilor. Ia-ți doza de amuzament: