Ed Sheeran a lansat de curând piesa ”Bad Habits” care a devenit instant virală pe TikTok. Artistul a lipsit o perioadă din peisajul muzical, iar acum are mai mulți ași în mânecă printre care și un album nou.

Ed Sheeran este mai pregătit ca niciodată să cucerească topurile. Artistul nu a putut să stea prea mult timp departe de microfon și de studioul de înregistrări, spre bucuria fanilor. Sheeran a revenit cu un videoclip cool și nimeni nu se aștepta să îl vadă atât de transformat. ”Bad habits” a primit feedback foarte bun din partea fanilor și unde mai pui că pe TikTok devenise virală înainte de lansarea ei oficială. Acum, Ed nu a mai vrut să își țină fanii în suspans și a lansat și varianta de videoclip acustic pentru ”Bad habits”.

Mai mult, artistul are de gând să lanseze anul acesta și un album nou. Cel mai probabil noul material discografic se va numi ”Minus”, ”Subtract”, sau ”-”. Momentan, Ed nu a anunțat data oficială a lansării, dar fanii sunt siguri că va fi lansat anul acesta, mai ales că artistul oferă din ce în ce mai multe indicii. Chiar dacă nu a publicat până acum tracklisting-ul oficial, urmăritorii lui Sheeran știu sigur că vor regăsi piesele ”Bad habits”, ”Afterglow”, dar și colaborarea cu Kylie Minogue.