Faydee și Antonia au lansat clipul piesei „Trika Trika”, o melodie care vorbește despre relațiile toxice și alegerea de a părăsi persoana care provoacă suferință. Tu știi ce semnificație are refrenul?

”Trika trika” a adunat în mai puțin de o lună 11,514,120 vizualizări, iar pe Tik tok utilizatorii au creat peste 22.400 de video-uri, iar campania #trikatrika a adunat peste 48 milioane de vizualizări în mai puțin de o săptămână. 

Despre cum a luat naștere această piesă, Faydee a declarat că: ”Am început să scriu versurile în limba engleză – era o poveste despre relațiile toxice. Știi momentul acela în care toți prietenii și cunoscuții îți spun: <<mergi mai departe, las-o în pace, nu vezi că-ți face rău?>>. Despre asta era vorba în melodie. Lucram împreună cu producătorul Quick, care mi-a zis: <<Ce ar fi să spui ceva în arabă?>>

Primul lucru care mi-a venit în minte a fost Trika, trika – asta înseamnă părăsește-o sau las-o. Am început să cânt Trika-trika, am avut un vibe special cu rezonanța cuvântului.”