Dacă vă era dor de carismaticul Shawn și de chitara lui magică, așteptarea a luat sfârșit. Artistul a revenit cu o veste minunată pentru fani: a lansat un album super cool.

Pandemia nu l-a putut împiedica pe Shawn să își pună creativitatea la treabă. Artistul a luat o pauză mai mult sau mai puțin voită din lumina reflectoarelor și a lucrat din plin pentru momentul în care va reveni pe scenă. Shawn a avut un comeback măreț pentru că a lansat albumul ”Wonder”, unul dintre proiectele lui de suflet.

Înainte de a se bucura de întreg albumul, fanii au putut profita de piesa ”Wonder” în ediție limitată care a venit la pachet cu un CD variantă deluxe, câteva notițe scrise de Shawn, dar și poze de la pregătirile pentru album.

”Sper să iubiți acest album cel puțin pe jumătate față de cât îl iubesc eu. <<Wonder>> m-am învățat ce înseamnă libertatea și cum să mă las cuprins de magie. Piesele vin din inimă și dintr-un alt timp și spațiu. Vă iubesc pe toți foarte mult și vă mulțumesc pentru susținerea pe care mi-ați arătat-o de-a lungul timpului.”, a scris Shawn în online.