Mario Morreti și Randi le dezvăluie fanelor ce se află într-o „Inimă de bărbat”, noua piesă pe care cei doi prieteni și colegi o lansează împreună.

”Inimă de bărbat” face parte din #suneteurbane by Famous Production, proiect în cadrul căruia Randi a lansat piese atât singur, cât și în colaborare cu alți artiști precum Shift sau Rina.

”Îmi place mult genul acesta muzical, îl ascult de ceva timp și aveam multe idei pe care voiam să le pun în practică, așa că am fost încântat atunci când Mario mi-a propus sa facem această piesă împreună. Mi-a plăcut inclusiv mesajul piesei, care vorbește despre o relație cu probleme, în care El se vede în Ea, își vede propriile greșeli în femeia iubită. Amândoi își reproșează aceleași lucruri, pentru ca în cele din urmă să își dea seama că sunt, de fapt, la fel.”, a declarat Randi.

În prezent, Randi lucrează și la alte piese pentru proiectul #suneteurbane, despre care spune că reprezintă o categorie muzicală aparte, „pe care am gândit-o separat de stilul meu. Ne-am dorit, la Famous Production, să lansăm și alte tipuri, genuri, încadrate mai multe în nișa de muzică urbană, electronică.” 

Mario Morreti este un compozitor și producător din echipa FAMOUS PRODUCTION care, de-a lungul timpului,  a scris piese pentru mai mulți artiști printre care DJ Project, Ioana Ignat, Mandinga și Nicole Cherry.