ATB, Topic și A7S celebrează aniversarea a 23 ani de când a fost lansat hitul "9pm (Till I Come)". Această ocazie nu putea trece neobservată, așa fanii au avut parte de o surpriză.

ATB, DJ-ul german cu o cariera impresionantă a făcut echipă cu Topic si A7S pentru single-ul "Your Love (9pm)". Cei doi artiști, ATB și Topic, au lucrat împreună într-un studio din Germania, iar cu A7S s-au întâlnit prin intermediul unui video call. 

”De-a lungul ultimilor 20 de ani, am primit foarte multe cereri pentru colaborări, remake-uri sau cover-uri pentru cantecul 9m (Till I Come), dar, din păcate, am fost nevoit să le refuz pentru ca nu au au sunat ok. Ulterior am ascultat piesa "Breaking Me", lansată de Topic și A7S și am avut instant sentimentul că cele două sound-uri s-ar potrivi perfect", a adaugat ATB.

Potrivită pentru generația TikTok, versiunea ATB & Topic prezintă și vocile ascendente ale lui A7S și o linie de bas puternică și energia trance care a făcut originalul special pentru ascultătorii din întreaga lume.