Băieții de la BTS au lansat a doua piesă în limba engleză și sunt pregătiți să cucerească YouTube-ul și topurile cu ea. ”Butter” se anunță cel puțin la fel de promițătoare precum ”Dynamite”, iar acest lucru s-a văzut din primele ore de când a fost lansată. 

Cei șapte fantastici de la BTS le-au dat indicii în ultimul timp fanilor cu privire la piesa nouă pe care urmau să o lanseze. Așteptarea a luat sfârșit, ”Butter” a avut premiera pe YouTube și a reușit, în două ore de când a apărut, să adune 30 de milioane de vizualizări. The Army a fost cu ochii pe ceas pentru a prinde premiera pe YouTube, iar cei care au dat play videoclipului în prima oră de la publicare au fost în număr de aproape 19 milioane. Nu ar fi de mirare ca videoclipul să doboare recordul precedent, stabilit de ”Dynamite”, și să adune mai mult de 100 de milioane de play-uri în primele 24 de ore. 

Army, ați văzut asta? RM și J-Hope de la BTS și-au schimbat culoarea părului. Le stă bine?

Băieții de la BTS sunt pe val și se încăpățânează să rămână acolo. Anul trecut au lansat nu unul, ci două albume, în timp ce piesa ”Dynamite” a dominat topurile internaționale și a fost prima melodie a unei trupe k-pop care a ajuns pe locul 1 în Billboard și a rămas acolo săptămâni bune. La mai puțin de un an de la lansarea ei, băieții revin cu un nou hit pentru piața internațională. Deși au mai lansat între timp melodii în limba coreeană și chiar o piesă în japoneză, single-urile lor în engleză sunt cele care bat recordurile. Cum sună ”Butter”? Dă-i play și spune-ne dacă îți place!