Connect-R și Johny Romano se completează de minune din punct de vedere muzical, așa că o colaborare este tot ceea ce așteptau fanii din partea lor. De data asta, artistul a vrut să continue povestea pe care a lansat-o în urmă cu zece ani, așa că a revenit cu „Iasomie”.

„Vara nu dorm” rămâne cea mai emblematică piesă pe care a lansat-o, vreodată, Connect-R. Generații întregi fredonează versurile piesei și nu este de mirare că și în ziua de azi se ascultă pe repeat. Connect-R a simțit nevoia un vibe fresh, așa că a lansat „Iasomie”, o piesă în colaborare cu Johny Romano.

„Iasomie” este fix continuarea de la „Vara nu dorm”. Cel mai probabil va avea aceeași soartă ca piesa de acum 10 ani și anume, va fi hitul verii și hitul multor ani de acum încolo.

„Din punctul meu de vedere de-abia acum începe treaba, iar față de artistul de acum 10 ani consider că am ajuns la o maturitate muzicală, o experiență și un exercițiu care îmi permit să „zburd” muzical și să fac multe lucruri minunate”, a declarat Connect-R.