După ce și-a pus fanii pe jar toată vara, Lisa de la Blackpink și-a făcut, în sfârșit, debutul solo. A lansat un mini-album cu patru piese, plus versiunile lor instrumentale, și i-a cucerit pe fanii ei. 

După ce colega ei de trupă, Rose, a dat lovitura vara aceasta cu câteva melodii solo, a venit rândul Lisei să lanseze piese pe cont propriu. Lisa a lucrat cu producătorii muzicali care se ocupă de trupa ei și au compus împreună patru piese, pe care le-a lansat sub formă de mini-album. ”Lalisa” este piesa care dă numele albumului și prima pe care Lisa a ales să o promoveze cu videoclip. Piesa a fost așteptată cu sufletul la gură de fanii Lisei și doar în prima oră de când a avut premiera pe YouTube a adunat 10 milioane de vizualizări. 

Blinks, this is for you! Blackpink a împlinit cinci ani. Uite cinci lucruri pe care poate nu le știai despre trupă!

Fetele de la Blackpink sunt pe val atât ca trupă, cât și pe cont propriu. Canalul lor de YouTube are 65.2 milioane de abonați și tocmai l-au depășit pe Justin Bieber, care avea până acum cei mai mulți subscriberi. Anul care a trecut a fost unul excelent pentru Blackpink, iar trupa de fete a fost a doua ca încasări din YouTube, după BTS, potrivit celor de la Forbes Coreea.