Selena Gomez are videoclip nou. Cântăreața s-a reinventat complet, atât pe plan personal, cât și profesional. Un nou look și o nouă atitudine, plus o colaborare beton, cu A$AP Rocky. Videoclipul e unul extrem de hot și promite să bată recordurile de vizualizări!

FOTO HOT: Selena Gomez s-a fotografiat goală în duş. E cea mai sexy imagine cu ea!

Selena Gomez s-a restartat din toate punctele de vedere. A uitat de dramele în dragoste, iar profesional se află la începutul unui nou drum. “Good For You” este prima piesă a cântăreţei de după despărţirea de casa de producţie care a făcut-o celebră, “Disney Hollywood Records”.

“Selena Gomez e penibilă!”. Uite ce a făcut cântăreaţa!

Selena se reinventează muzical, iar acest lucru se simte perfect în colaborarea cu rapper-ul A$AP Rocky. Melodia îmbină ritmurile pop, cu cele electro şi R&B. Mulți au spus că piesa ar avea un mesaj ascuns pentru Justin Bieber.

VEZI ȘI: FOTO OMG: Nu ai mai văzut-o niciodată aşa pe Selena Gomez. Uite cum a ieşit pe stradă!

Știm sigur că Selena se reinventează și e gata să treacă la nivelul următor din punct de vedere muzical. Cu o atitudine sigură pe ea, Selena Gomez pare că știe perfect ce e ”good for her”. Cântăreața s-a lăsat filmată goală, sub duș, iar videoclipul e cel mai hot de până acum!


Ce notă merită?