Hozier a revenit cu o piesă nouă. La aproape 4 ani după ce a dat lovitura cu “Take Me To Church”, artistul irlandez a lansat “Dinner & Diatribes”. Melodia face parte de pe albumul “Wasteland, Baby!”, care l-a adus pe Hozier pentru prima dată pe primul loc în topul Billboard 200, al celor mai vândute albume.  

Discul “Wasteland, Baby!”, lansat pe 1 martie, conține 14 melodii la care Hozier a lucrat împreună cu producătorul Markus Dravs. Pe album sunt incluse și single-urile recent lansate: “Nina Cried Power” ft. Mavis Staples și “Movement”. „Wasteland, Baby!” a debutat cu 89.000 de unităţi vândute.

21 de celebrități care au fost la un pas de moarte, dar au scăpat ca prin minune

Pentru promovarea sa, Hozier a anunţat un turneu european. Primele concerte vor avea loc în luna august, în Danemarca, Norvegia, Belgia, Germania, Polonia, Austria, Franța și Marea Britanie. 

FOTO | 17 cântăreți români care seamănă perfect cu mamele lor

Hozier e la fel de sensibil și misterios cum îl știi și în noua piesă. Melodia are un sound beton, iar vocea versatilă a artistului rock sună ca și cum melodia ar fi cântată de mai mulți artiști în același timp. De fapt, sunt doar Hozier și instrumentele care o fac să sune așa. Videoclipul, ne prezintă un Hozier în flăcări, iar actrița Anya Taylor Joy e special guest. Vizualul ilustrează o poveste de iubire captivantă, în care unul din parteneri reușește să-și impunăcomportamentul toxic asupra celuilalt până când ajunge să se auto-distrugă.