“Fără regine nu există regi”, este mesajul pe care băieţii de la Bere Gratis şi Sore îl transmit cu piesa “Noapte Caldă”. Este o baladă numai bună de ascultat împreună cu persoana iubită, într-o seară romantică.

Videoclipul este filmat pe timp de noapte în faţa unei case, pe malul unui lac, în Laguna Verde, lângă Bucureşti. Solistul de la Bere Gratis, Mihai Georgescu, şi Sore fac apoi o plimbare cu barca pe lac. 

“Colaborarea cu Bere Gratis a fost o surpriză. Nu mă aşteptam vreodată să cânt alături de trupa cu care am crescut. Sunt chiar şi acum emoţionată în prezenţa lor şi tot ce îmi doresc este ca mesajul piesei noastre să ajungă direct în sufletul celor care o ascultă.” a zis Sore.

“Sunt foarte bucuros că atunci când ne dorim un duet colegii de breasla mai tineri sau cei mai experimentaţi vin cu drag să cântăm împreună. Sore este artistul mănuşă pentru piesa şi cred că asta se va simţi şi atunci când fanii vor asculta piesa.” a spus şi Mihai Georgescu.

Bere Gratis lansase cel mai recent videoclip în luna februarie, “Despre mine şi ea”, în timp ce Sore ne-a prezentat “Inima” la finalul lui iunie.