Ami a lansat a doua piesă din seria de trei, pe care le anunţase încă de la sfârşitul anului trecut. După ce a rupt topurile cu ”Te-aștept diseară”, Ami revine cu “Un actor” – un remake al unui refren vechi, pe care toată lumea şi-l aminteşte.

Melodia este o versiune nouă pentru “Un actor grăbit…”, piesă cântată acum 24 de ani de Laura Stoica, şi este o colaborare cu fratele What’s Up. Ami mărturisește că originalul a fost piesa care i-a deschis drumul în muzică.

Ei sunt artiştii români care se lasă CHINUIŢI de aparatul dentar

Pentru videoclip, Ami a umblat la cutiuța cu amintiri. A scos de acolo imagini de colecție: cânta pentru prima dată pe o scenă, la 3 ani și jumătate, și câștiga concursul MiniStar de la Baia Mare exact cu piesa căreia a decis acum să îi facă un remake. Filmările videoclipului au avut loc în septembrie, pe Transfăgărășan, într-un cadru de poveste care completează perfect piesa romantică.

What’s UP a fost cel mai harnic artist din 2017 și a lansat prima piesă a anului. Single-ul se numește “Facem ce vrem” și este o colaborare cu Florin Ristei.