Ne pregătim să “Dansăm în ploaie” pe cel mai nou single al 3 Sud Est. Timp de două săptămâni fanii au putut vota urmatoarea piesă a trupei, prin intermediul platformei catmusic.ME, iar băieții s-au conformat și au filmat videoclip.

Melodia face parte de pe cel mai nou album semnat 3 Sud Est, “Epic”, și sună extrem de bine. Piesa a fost compusă de Laurențiu Duță, Daris Mangal, Mihai Budeanu și Sergiu Buta, iar videoclipul este semnat de Liviu Vicol, un regizor talentat din Republica Moldova. Lansarea vine la fix 20 de ani de la primul album la trupei. 

““Dansam in ploaie” este o piesa fresh, despre fericire si dragoste. Este absolut normal ca la un moment dat, sa poata aparea neintelegeri sau certuri, dar care pana la urma, se pot rezolva pentru ca iubirea rezolva orice. In fiecare relatie mai exista ploi, dar cat timp exista iubire, sunt doar niste ploi de vara, calde si, de fapt, pline de dragoste. Speram sa va placa!”, a declarat Laurentiu Duta.

Filmările pentru videoclip au durat 72 de ore, s-au desfășurat în Las Vegas, și Nevada și nu au fost lipsite de peripeții. “Atunci cand am incheiat filmarile in Nevada, ne-am ratacit in desert. Ulterior, am vazut lumini de faruri si am reusit sa gasim o cale, dar a durat ceva”, a mai povestit Laurențiu Duță.

Nu uita: cu 3 Sud Est ne întâlnim pe 26 mai, la Iași, la Forza ZU!