Coloana sonoră a filmului Fifty Shades Darker se anunţă a fi tot ce trebuie pentru o seară romantică perfectă. Până acum, filmul are toate premisele să nu dezamăgească.

VIDEO: Asta e piesa cu care trupa Maxim vrea să câştige Eurovisionul

Soundtrack-ul se anunță a fi o colecție de melodii una și una. Producătorii au făcut publică lista melodiilor de pe coloana sonoră și sunt câteva nume care te vor surprinde: Sia, John Legend, Nick Jonas şi Nicki Minaj.

14 celebrităţi care au fost bune prietene, dar care s-au certat definitiv

Dacă în cazul Fifty Shades of Grey, soundtrackul a fost plin de piese refăcute de la Beyonce, Queen B nu va lipsi nici din continuarea filmului. Interpretează “Back to Black”, un super cover după piesa regretatei Amy Winehouse. O altă variantă a aceleiaşi piese, interpretată tot de Bey, fusese folosită în 2013 pe coloana sonoră a unui alt film de succes – “The Great Gatsby”, cu Leonardo DiCaprio.

”Fifty Shades Darker” va avea premiera în februarie 2017, de Valentine’s Day, adică la exact doi ani de la primul film. Primul film din serie, ”Fifty Shades Of Grey” a avut un succes nebun și încasări de peste 570 de milioane de dolari.