S-au împlinit 9 ani de când BTS are una dintre cele mai mari comunități de fani din întreaga lume. Pentru a marca acest moment important, trupa K-POP a decis să lanseze un videoclip special prin care le mulțumește peste tot.

BTS nu mai are nevoie de introduceri. Trupa coreeană a cucerit tot ce se putea cuceri în materie de topuri muzicale, iar piesele lor au scris, de fiecare dată, istorie pe Youtube. Anul acesta a venit la pachet cu multe provocări pentru ei, de la problemele de sănătate pe care le-au avut câțiva membri, pănă la pauza de câteva săptămâni.

„Yet to come” de la BTS se bucură de o nouă versiune de videoclip. De data asta, fiecare dintre artiști a vorbit despre importanța pe care o joacă comunitatea ARMY în viața lui. „Am petrecut multe momente împreună. Au existat clipe când povestea mea a devenit povestea voastră”, a spus RM în introducerea clipului.

Săptămânile trecute, în online a încceput să circule vestea potrivit căreia câțiva dintre membri vor să înceapă proiecte solo, ceea ce înseamnă că BTS va intra într-o pauză prelungită. Primul artist care vrea să guste din succes de unul singur este J-Hope. Aceasta va lansa primul loc album pe cont propriu care se va numi „BYTE”. Tot el a fost și cel care a vorbit despre soarta trupei. „Cred că schimbarea este cea mai bună variantă pentru toți. A venit timpul ca BTS să înceapă un nou capitol”.