BTS se bucură din plin de mini pauza pe care au luat-o. Din păcate, unii dintre membrii trupei au fost mai ghinioniști și „au reușit” să se infecteze cu Covid. Recent, după experiențele lui Jimin și ale lui V, un alt idol K-POP a anunțat că rezultatul testului său a fost pozitiv.

BTS se pregătește să revină cu o serie de show-uri în luna aprilie. Din păcate, pe plan personal, situația nu este atât de roz pentru unii membri. J-Hope a fost depistat cu Covid și, având în vedere că se simte bine, idolul K-POP nici nu vrea să ia în calcul ideea de a nu participa la show-urile din viitorul apropiat. 

J-Hope este cel de-al șaselea membru al trupei care face Covid. Inițial, totul a început cu o durere de gât, iar apoi, când a decis să își facă un test PCR, rezultatul l-a luat prin suprindere. J-Hope, a.k.a. Jung Ho-seok are făcute trei doze ale vaccinului și, momentan, nu are alte simptome în afara durerii de gât.

„În afară de J-Hope, niciun alt membru BTS nu prezintă simptome particulare. J-Hope are de gând să participe la activitățile deja planificate luna viitoare, odată ce va încheia tratamentul pe care îl urmează la domiciliu.”, arată comunicatul celor de la Big Hit Music.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jhope (@uarmyhope)