BTS se bucură din plin de mini pauza pe care au luat-o. Din păcate, unii dintre membrii trupei au fost mai ghinioniști și „au reușit” să se infecteze cu Covid. Recent, după experiența lui Jimin, un alt idol K-POP a anunțat că rezultatul testului său a fost pozitiv.

„V a fost vaccinat cu două doze de vaccin anti-Covid și nu prezintă simptome grave. Are doar febră ușoară și dureri de gât. Momentan, se află sub tratament acasă și așteaptă alte instrucțiuni din partea autorităților competente. A intrat în contact cu ceilalți membri BTS, dar toată lumea purta mască și nu a fost un contact direct. Niciun alt membru BTS, în afară de V, nu prezintă niciun simptom și toată lumea a ieșit negativă la testele efectuate.”, arată comunicatul Big Hit Music postat pe Weverse. 

Anunțul a venit după ce în urmă cu câteva săptămâni Park Ji-min a ajuns la spital. Acesta a acuzat dureri abdominale puternice, după cum informa tot un comunicat Big Hit Music, publicat pe platforma globală dedicată fanilor Weverse. La spital, Jimim a fost diagnosticat cu apendicită în stadiu avansat, la care s-a adaugat și rezultatul pozitiv la testul Covid. Din fericire, idolul K-POP s-a vindecat rapid și este în afara oricărui pericol.