Faptul că băieții de la BTS au milioane de fani în toată lumea nu mai e un secret pentru nimeni. Ce poate nu știai însă este că și numeroasee celebrități fac parte din BTS army.

Artiștii internaționali au recunoscut, de-a lungul timpului, că sunt fanii celei mai tari trupe K-pop. Unii îi admiră din umbră, alții n-ar refuza o colaborare cu ei, dacă s-ar ivi ocazia. Iată ce vedete fac parte din BTS army și se mândresc cu asta!

Selena Gomez – a dezvăluit recent, în cadrul unui live pe Instagram, că este înnebunită după formația BTS.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Justin Bieber – ”Dacă știe cineva cum să facă istorie, cu siguranță sunt băieții de la BTS. Grupul K-pop bate toate recordurile în industria muzicală”, a spus Biebs atunci când băieții au lansat ”Dynamite”. Poți să-l contrazici?

Cole Sprouse – a fost întrebat, la un moment dat, cine e ”bro-crush-ul” lui, iar el a răspuns, fără să stea pe gânduri, că este KJ Apa, după care a adăugat că se înțelege bine și cu băieții de la BTS.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KJ Apa (@kjapa)

Taylor Swift – i-a întâlnit pe băieții de la BTS la Billboard Music Awards, în 2018. Nu a ratat ocazia și s-a pozat cu ei, iar descrierea fotografiei vorbește de la sine: ”So great meeting you! You’re killing it!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Charlie Puth – a refăcut piesa ”We Don’t Talk Anymore” alături de Jungkook de la BTS și a ținut să declare public, pe Twitter, cât de mult admiră grupul K-pop.

Shawn Mendes – visează la o colaborare cu băieții de la BTS și le-a promis fanilor că o va face într-o zi. Încă nu a compus versurile, nici nu a stabilit detaliile cu sud-coreenii, dar e pe ”to do list”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)

Camila Cabello – i-a cunoscut pe băieții de la BTS în 2017 și a imortalizat momentul pentru rețelele de socializare. 

Halsey – ”Ok, tocmai i-am cunoscut pe băieții de la BTS și sunt cei mai cool. WOW”, a scris artista pe Twitter în 2017. 

The Chainsmokers – aici admirația este reciprocă: băieții s-au întâlnit, au făcut o poză, iar cei de la BTS au postat-o pe contul lor de Twitter. 

Liam Payne – a recunoscut că Jimin de la BTS e mai bun decât el în ceea ce privește schemele cu microfonul pe care le face pe scenă. Ambii artiști au obiceiul de a jongla cu microfonul în timp ce cântă, dar de pare că Jimin i-a luat fața lui Liam. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liam Payne (@liampayne)