Nu mai este niciun secret faptul că Mariah Carey este în fiecare an cea care dă startul sărbătorilor de iarnă. Acum, la finalul anul 2021, Mariah a bătut palma cu unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante fast-food și va avea propriul meniu. Dar asta nu e tot. 

Mariah Carey vrea să încheie anul într-o notă pozitivă. Artista tocmai ce și-a anunțat fanii că va avea propriul ”Mariah Menu” în restaurantele McDonald’s. Toți fanii Mc sau Mariah pot cumpăra orice produs care depășește suma de 1 dolar și intră automat în tragerea la sorți pentru un premiu oferit chiar de Mariah. ”Mariah Menu” va fi disponibil de pe 13 decembrie, atunci când va debuta cu BigMac în ediție specială, iar pe 18 decembrie urmează celebrele pancakes, iar în Ajunul Crăciunului fanii vor putea gusta cookies.

”Multe dintre aventurile mele frumoase cu familia se încheiau cu o vizită la Mc și, bineînțeles, fiecare își comanda meniul preferat. Eu optam pentru cheeseburger cu extra murături”, a spus Mariah în comunicatul de presă.

hiar dacă a furat un pic startul, anul acesta Mariah are concurență serioasă și nu este exclus ca ”All I want for Christmas” să devină istorie. Sheeran a scăpat porumbelul la postul olandez NPO Radio 2 și i-a anunțat pe toți că în iarnă va lansa o piesă alături de the one and only Elton John. Elton este acum pe val mai mult ca niciodată și se pare că are lipici la artiști londonezi. După ce a lansat piesă alături de Dua Lipa, Sir Elton John va petrece timp în studio alături de Ed Sheeran, iar rezultatul lor are toate șansele să devină hitul Crăciunului.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by McDonald’s (@mcdonalds)