Băieții de la BTS lovesc din nou. Și de data aceasta nu singuri, ci alături de cei de la Coldplay, iar melodia pe care au lansat-o împreună a debutat direct pe locul întâi în topul Billboard Hot 100. 

Toamna se numără hiturile, de data aceasta sub formă de colaborări, iar Coldplay și BTS tocmai au bifat unul dintre cele mai tari featuring-uri de anul acesta. Piesa lor, ”My Universe”, a debutat direct pe locul întâi în cel mai important top muzical din lume și se laudă cu cifre frumușele și pe platformele de streaming. Pentru cei de la BTS este a treia oară anul acesta când debutează direct în vârful clasamentului Billboard, după ce ”Butter” și ”Permisson to Dance” au scris istorie înainte. 

”My Universe” s-a bucurat de succes încă din primele ore de la lansare și a adunat, în câteva zile, peste 11.5 milioane de ascultări pe Spotify și Apple Music. Pe YouTube, videoclipul are aproape 40 de milioane de vizualizări and still counting. BTS poate spune că a avut un an excelent până acum și mai sunt aproape trei luni până când 2021 se încheie. Cel mai probabil, cei șapte fantastici sud-coreeni urmează să mai scoată ași din mânecă până la finalul lui.