Din păcate, fanii BTS nu primesc vești bune în această perioadă. Jimim, idolul K-POP a ajuns de urgență la spital din cauza unei apendicite acute. Și cum un necaz nu vine niciodată singur, Jimim a fost depistat pozitiv Covid.

Park Ji-min a ajuns la spital duminică, după ce a acuzat dureri abdominale puternice, informează comunicatul BigHit Music, publicat pe platforma globală dedicată fanilor Weverse. La spital, Jimim a fost diagnosticat cu apendicită în stadiu avansat, la care se adaugă și rezultatul pozitiv la testul Covid. Jimim a fost operat de urgență, iar acum este în afara oricărui pericol. Membrul BTS se recuperează și va fi externat în câteva zile. 

La finalul anului trecut, BTS a anunțat că va lua o pauză, dar că va reveni cu multă muzică bună, așa cum și-a obișnuit fanii.

„Vrem să vă informăm că BTS are de gând să se bucure de cea de-a doua perioadă mai extinsă de pauză după cea pe care au luat-o în 2019. Această perioadă va fi propice pentru BTS și le va da băieților șansa să își reîncarce bateriile și să își ia doza de inspirație. De asemenea, este pentru prima dată când băieții vor petrece sărbătorile de iarnă alături de familiile lor.”, arăta comunicatul BigHit Music.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JIMIN of BTS (@j.m)