Băieții de la BTS sunt pe val și le-a mers bine pe toate planurile, mai ales financiar. În ciuda faptului că a fost pandemie și nu au mai putut susține concerte în anul care a trecut, cei șapte băieți au încasat sume frumușele, din YouTube. 

Anul care a trecut i-a afectat pe majoritatea artiștilor din punct de vedere financiar, din cauza lipsei concertelor și a turneelor. Majoritatea s-au adaptat și au încercat să facă bani din alte proiecte, exclusiv online. Din acest punct de vedere, băieții de la BTS nu se pot plânge, pentru că au încasat, numai din YouTube, 16.4 milioane de dolari în anul care a trecut. 

Trupa BTS are peste 57 de milioane de abonați pe YouTube, iar videoclipurile pe care le-a urcat acolo au adunat peste 12 miliarde de vizualizări. Potrivit celor de la Forbes, BTS a fost trupa K-pop cu cele mai mari încasări din YouTube în ultimul an. Pe locul al doilea se află, deloc surprinzător, fetele de la BLACKPINK. Deși au mai mulți abonați decât BTS (64.5 milioane), potrivit celor de la Forbes Coreea, canalul lor de YouTube le-a adus fetelor încasări de ”doar” 11.6 milioane de dolari în ultimul an.