BTS, este una dintre cele mai apreciate trupe ale momentului, au milioane de fani și miliarde de vizualizări la piese, dar se pare că acest succes nu este suficient. Băieții au anunțat, recent, că o vor lua o pauză mai lungă, iar fanii sunt în stare de șoc.

BTS nu mai are nevoie de introduceri. Trupa coreeană a cucerit tot ce se putea cuceri în materie de topuri muzicale, iar piesele lor au scris, de fiecare dată, istorie pe Youtube. Anul acesta a venit la pachet cu multe provocări pentru ei, de la probleme de sănătate pe care le-au avut câțiva membri, pănă la pauza de câteva săptămâni.

În timp ce fanii se așteptau ca BTS să revină cu noi concerte, vestea pe care trupa a dat-o nu a fost deloc una plăcută. Mai exact, câțiva dintre membri vor să înceapă proiecte solo, ceea ce înseamnă că BTS va intra într-o pauză prelungită.

Primul artist care vrea să guste din succes de unul singur este J-Hope. Aceasta va lansa primul loc album pe cont propriu care se va numi „BYTE”. Tot el a fost și cel care a vorbit despre soarta trupei. „Cred că schimbarea este cea mai bună variantă pentru toți. A venit timpul ca BTS să înceapă un nou capitol”.