Iubita lui Deliric este pe cai mari și anul acesta. Artistei îi merge din ce în ce mai bine pe plan profesional, dar și pe plan personal. Deși a fost pandemie și majoritatea colegilor ei au avut de suferit, INNA a fost printre puținele norocoase care au știut să se reinventeze și cum să fie pe val și în vremurile sensibile.

Acum câteva luni, artista a lansat „Up”, o colaborare cu Sean Paul, dar și un album pe care l-a compus în trei săptămâni în DQH. Fără doar și poate, faptul că are în portofoliu o piesă cu the one and only Sean Paul este un adevărat motiv de laudă, dar INNA nu se oprește aici. Artista are de gând ca în viitorul apropiat să mai bifeze o colaborare de succes.

„Mă bucur foarte mult pentru această colaborare cu Sean Paul, este un artist pe care îl apreciez și cu care m-am întâlnit adesea la concerte în diverse colțuri ale lumii. Piesele lui sunt hituri cunoscute la nivel internațional și sper ca «Up» să cucerească topurile! Lets go UP!”, a spus INNA.

INNA este una dintre cele mai bune artiste de la noi, iar în afară face ravagii. Dacă toate reușitele de până acum nu erau sufieciente, ei bine, vedeta a mai reușit ceva la care până și cele mai tari staruri visează. INNA le-a luat față unor nume puternice din industrie precum Ariana Grande, Taylor Swift, Shakira, Katty Perry sau Rihanna.

INNA este singurul artist din lume care are cele mai multe videoclipuri ce depășesc un milion de vizualizări. Mai exact, 269. Imediat este urmată de Ariana Grande cu 268 de videoclipuri, Taylor Swift cu 231, Shakira cu187, Katy Perry cu 168 și Rihanna cu 119.

Cam așa a fost la filmările videoclipurile „Up”.