Name a better collab! Una dintre cele mai așteptate colaborări ale acestui an este aici. BTS, benny blanco și Snoop Dogg au lansat „Bad Decision”. Inutil să mai spunem că în 4 ore, piesa s-a apropiat de trei milioane de vizualizări.

Benny Blanco este un nume foarte cunoscut în industria pop. Acesta a lucrat cu artiști precum Selena Gomez, J Balvin, katy Perry, dar asta nu e tot. Cea mai tare colaborare a lui abia acum a văzut lumina platformelor de streaming. Este vorba despre „Bad Decisions”, o piesă lansată alături de BTS și Snoop Dogg.

„Bad Decisions” face parte de pe viitorul album al lui Benny Blanco. Cel care a anunțat colaborarea cu BTS pentru prima dată a fost Snopp Dogg. Aceasta a povestit într-un podcast din luna ianuarie că trupa coreeană a luat legătura cu el. Așa cum a promis atunci, Snoop s-a ținut de cuvânt și a scris istorie cu această piesă.

 

BTS, reguli noi despre aderarea la serviciul militar

Pentru fanii care își făceau griji că BTS nu mai urcă pe scenă, este cazul să răsufle ușurați. Băieții vor putea merge în armată, dar vor putea susține și concerte. Derogarea de la legea serviciului militar a fost dată chiar de către ministrul apărării Lee Jong-sup.

„Chiar dacă se vor înrola în armată, le vom da șansa să performeze împreună. Mai ales dacă au deja programate concerte internaționale. Multă lume apreciază faptul că artiștii se înrolezează în armată, iar asta ar putea crește popularitatea lor”, a declarat Lee Jong-sup, potrivit Reuters.

În Coreea de Sud, toți bărbații cu vâste cuprinse între 18-28 de ani sunt obligați să ia parte la serviciul militar, pentru cel puțin 18 luni. Starurile K-POP au putut cere o derogare de la această lege. În 2018, Legea Serviciului Militar a fost revizuită de către Guvern și este cunoscută ca fiind „Legea BTS”.  Aceasta permite amânarea serviciului militar până la 30 de ani în anumite condiții.