După ani de zile petrecuți pe scenă, a venit timpul că băieții de la BTS să ia o pauză. Bineînțeles, artiștii nu vor uita nici de fanii lor cărora le-au promis că vor reveni cu forțe proaspete, dar și cu un album nou.

Imediat după ce au anunțat că se vor retrage din lumina reflectoarelor pentru o perioadă nedeterminată, băieții de la BTS și-au făcut conturi de Instagram. Inutil să spunem că în primele minute deja depășiseră 13 milioane de urmăritori. Dacă nu le-ai dat follow deja, își lăsăm noi conturile lor:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RM (@rkive)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jin of BTS (@jin)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JHOPE (@uarmyhope)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JIMIN of BTS (@j.m)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 김태형 (@thv)

„Vrem să vă informăm că BTS are de gând să se bucure de cea de-a doua perioadă mai extinsă de pauză după cea pe care au luat-o în 2019. Bineînțeles, înainte de asta, băieții vor susține evenimentele „BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE – LA” și „2021 Jingle Ball Tour a scris pe Twitter label-ul lor, Big Hit Music. 

„Această perioadă va fi propice pentru BTS și le va da băieților șansa să își reîncarce bateriile și să își ia doza de inspirație. De asemenea, este pentru prima dată când băieții vor petrece sărbătorile de iarnă alături de familiile lor.”, a continuat comunicatul.