Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că băieții de la BTS au muncit anul acesta mai mult ca oricând. Aceștia se bucură de succes mai mult ca niciodată, dar, din când în când, o pauză este necesară.

BTS a bifat anul acesta record după record și au lansat piese care au depășit orice așteptare. După ore întregi petrecute în studioul de înregistrări și nu numai, băieții au decis că au nevoie de o pauză pentru a-și reîncarca bateriile. BTS pregătește deja un nou album care, cel mai probabil, va fi lansat după ce se vor întoarce din această mini-vacanță.

„Vrem să vă informăm că BTS are de gând să se bucure de cea de-a doua perioadă mai extinsă de pauză după cea pe care au luat-o în 2019. Bineînțeles, înainte de asta, băieții vor susține evenimentele „BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE – LA” și „2021 Jingle Ball Tour” a scris pe Twitter label-ul lor, Big Hit Music. 

„Această perioadă va fi propice pentru BTS și le va da băieților șansa să își reîncarce bateriile și să își ia doza de inspirație. De asemenea, este pentru prima dată când băieții vor petrece sărbătorile de iarnă alături de familiile lor.”, a continuat comunicatul.