Kim Tae-Hyung, cunoscut publicului larg drept V de la BTS, tocmai a fost desemnat cel mai chipeș bărbat din lume, în urma unui sondaj. Artistul coreean a adunat mai multe voturi chiar și decât actori consacrați, precum Brad Pitt sau Robert Pattinson.

Cei de la Besttopper.com au făcut un sondaj și au vrut să afle care este cel mai atrăgător bărbat din showbiz. Fanii sau mai bine zis fanele K-pop au votat, iar V de la BTS a primit cele mai multe nominalizări, fiind desemnat de sondajul citat drept cel mai chipeș bărbat în viață. Solistul de la BTS a reușit să adune mai multe voturi chiar și decât Brad Pitt, Henry Cavill, Tom Cruise sau Robert Pattinson, așa că a avut competiție serioasă. 

Billion Views Club. Încă un clip de la BTS a depășit un miliard de views pe YouTube. Ghicești despre ce piesă e vorba?

Nu este pentru prima dată când starul sud-coreean a primit titlul de cel mai chipeș bărbat din lume. La finalul anului trecut, el a fost desemnat drept cel mai atrăgător star de către cei care dețin canalul de YouTube ”Top 10 World”. Este, așadar, pentru al doilea an la rând când V este ales drept cel mai frumos bărbat din lume în urma unui sondaj online.