Guys, nimeni nu este pregătit pentru asta! Anul 2021 sună foarte promițător în materie de muzică, iar în față avem deja cea mai tare colaborare a anului. Este vorba despre Coldplay care are în mânecă o colaborare cu BTS și este deja disponibil pe internet un fragment din ”My Universe”.

BTS nu mai are nevoie de prezentare. Fanii lor sunt mai numeroși decât o armată, iar asta se vede. Cifrele vorbesc de la sine și aproape că nu trece nicio lună fără ca băieții să nu bifeze un nou record. Tocmai datorită acestui fapt, trupa k-pop este foarte solicitată pentru colaborări, iar acum, aproape de finalul anului 2021, BTS va cânta alături de Coldplay piesa ”My Universe”. Primul fragment din piesă este deja disponibil pe contul de TikTok al celor de la Coldplay și a devenit imediat virală.

BTS dă lovitura atât cu piesele în coreeană, cât și cu piesele în limba engleză. Lunile trecute, piesa ”Dynamite” a scris istorie pe Spotify, acolo unde a trecut deja de un miliard de ascultări. Nici pe Youtube piesa nu stă rău, ”Dynamite” depășind deja un miliard de ascultări. Pe lângă faptul că nu s-a oprit la acest număr, piesa a fost inclusă de cei de la Spotify într-un playlist special, numit ”Billions club”. În acest playlist, ”Dynamite” stă la loc de cinste alături de piese celebre precum ”Shape of You” de la Ed Sheeran, ”Watermelon sugar” de la Harry Styles și ”Another one bites the dust” de la Queen.

@coldplay

#MyUniverse // Coldplay X BTS // September 24th // ❤️♾⭕️ @bts_official_bighit #bts #coldplay

♬ My Universe – Coldplay x BTS