După ce și-a pus fanii pe jar în ultima săptămână, Irina Rimes a lansat, în sfârșit, piesa cu care a înnebunit TikTok-ul. A făcut echipă cu un artist internațional, iar ”Навсегда” este prima melodie în limba rusă pe care o lansează Irina. 

Irina Rimes e plină de surprize și tocmai a lansat prima piesă în limba rusă din cariera ei. ”Навсегда” s-ar traduce în română prin ”Pentru totdeauna” și, așa cum ne-a obișnuit deja Irina Rimes, piesa are un sound care te cucerește de la prima ascultare. Artista de peste Prut a colaborat cu Jah Khalib, un cântăreț originar din Kazahstan, iar vocile lor sună foarte bine împreună. 

Anul 2021 a fost unul excelent pentru Irina Rimes până acum. Artista și-a împărțit timpul între România și Franța, acolo unde locuiește iubitul ei, și între muzică și vacanțe. Și-a pus semnătura pe piese lansate de Andra, Antonia și Iuliana Beregoi anul acesta, dar a lansat și ea o melodie nouă, în luna mai. ”N-avem timp” se apropie de 10 milioane de vizualizări pe YouTube și a fost foarte bine primită de fanii Irinei. Cântăreața a lucrat și la un album nou, intitulat ”Acasă”, pe care plănuiește să îl lanseze în lunile următoare. Până atunci, așa sună ”Pentru totdeauna”: