Nicki Minaj a revenit mai în forță ca niciodată. Artista se pregătește să lanseze primul ei documentar, dar, înainte de toate, a decis să își răsfețe fanii cu o piesă nouă.

Nicki Minaj a lansat „Super Freaky Girl”, o piesă care conține fragmente din hitul lui Rick James, „Super Freak. Artista le-a oferit fanilor un teasing în urmă cu câteva săptămâni, pe TikTok, apoi s-a auzit în premieră la Queen Radio Apple Music.

Nicki a terminat de filmat documentarul de șase episoade în regia lui de Michael John Warren. Acum, singura ei problemp este găsirea unei platforme potrivite, din toate punctele de vedere, pentru difuzarea lui.

 

 

Între timp, Nicki nu a mai avtu răbdare și deja le-a arătat fanilor trailerul documentarului ei. Proiectul o prezintă pe Minaj ca fiind o artistă tânără care luptă pentru succes, ia medicamente pentru a face față momentelor grele și care învață să se iubească pe sine. Nicki a selectat cele mai bune replici din documentar și deja i-a făcut pe toți curioși. „Am vrut să fiu mainstream”, spune Nicki în trailer, în timp ce piesa „Chun-Li” rulează pe fundal. „Mainstreamul a venit la mine.”

Nicki Minaj, fără secrete în primul ei documentar

În ultimele secvențe din trailer se poate auzi una dintre cele mai de succes piese lansate de Nicki Minaj, „Moment 4Life”, alături de Drake. „Mi-am luat ceva timp să transform asta în ceva foarte personal, delicat și inspirațional”, a scris artista pe Instagram.

„Acum, trebuie să aleg o „casă” pentru acest documentar pentru că nu pot să nu mă gândesc câte am pus în el. Unele lucruri sunt foarte persoanle, este înspăimântător. Nu se compară cu nimic din ceea ce ați văzut până acum. Tocmai de asta, trebuie să am foarte mare grijă. Vă iubesc foarte mult! Vă mulțumesc pentru suportul necondiționat pe care mi-l oferiți!”, le-a transmis Nicki Minaj fanilor.