Irina Rimes a demonstrat, de-a lungul timpului, că se pricepe de minune să compună melodii atât pentru ea, cât și pentru alți artiști. Ca orice cântăreț, Irina are o piesă preferată din repertoriul propriu, pe care ar cânta-o la nesfârșit.

Irina Rimes și-a făcut timp pentru un Q&A cu fanii ei de pe Instagram. Artista le-a dezvăluit, printre altele, că urmează să lanseze o piesă în limba rusă, alături de un artist de peste Prut. Cei care o urmăresc online pe artistă au vrut să știe care piesă îi place cel mai mult dintre toate pe care le-a lansat și pe care ar cânta-o la nesfârșit, fără să se plictisească de ea. Răspunsul artistei a venit prompt: ”Octombrie roșu” este melodia cu cea mai mare încărcătură emoțională pentru ea. 

Ai auzit-o vreodată pe Irina Rimes cântând în rusă? Așa sună următorul hit al ei!

Piesa a fost lansată în 2017 și inclusă pe albumul ”Cosmos”. La fel ca (aproape) toate piesele Irinei, melodia este inspirată din experiențele ei și din poveștile de dragoste neîmplinite. Dacă asculți cu atenție versurile, vei descoperi un mesaj profund în spatele lor. 

Care e piesa ta preferată din repertoriul Irinei Rimes?