Care e cea mai tare piesă lansată anul acesta? Poate că e prea devreme să dăm verdicte, dar cei de la Billboard anunță un nou record pentru 2016. Melodia ”Closer” e cel mai longeviv number one din cel mai important top muzical, cu 11 săptămâni în care a dominat. 

Aceasta este cea mai ascultată melodie în acest moment!

Dacă există o publicație care să dea tonul în ceea ce privește muzica, aceea este Billboard. ”Closer” a detronat ”One Dance” a lui Drake, care a fost pe prima poziție pentru 10 săptămâni. Hitul pe care The Chainsmokers l-au lansat în colaborare cu Halsey vara aceasta e number one în top 100 Billboard pentru a 11-a săptămână.

Billboard a desemnat-o pe femeia anului în muzică. Cine crezi că e?

Anul trecut, recordul le-a aparținut lui Wiz Khalifa și Charlie Puth, cu 12 săptămâni de number one pentru ”See You Again”. 

”Closer” are parte, de o săptămână, și de videoclip oficial, care are deja peste 22 de milioane de vizualizări. Piesa, lansată cu lyric video în luna iulie, are peste 500 de milioane de ascultări și a dominat toate topurile vara aceasta. Se încăpățânează să rămână sus și pe final de toamnă. Merită?